Wij zijn Netwerk Time to Connect 

Netwerk Time to Connect is ontstaan uit verlangen om iets te betekenen voor de mensen in Leeuwarden die geen sociaal netwerk hebben om hulp te vragen. We willen enthousiaste jongeren verbinden aan kwetsbare Leeuwarders zonder netwerk. We inspireren jongeren om hulp en netwerk te bieden aan stadsgenoten die in een sociaal isolement leven. We begeleiden de jongeren in de hulp die ze aan anderen bieden. Zo helpen we kwetsbare mensen en bieden we jongeren de mogelijkheid om voor een ander van betekenis te zijn.

Wij zouden het tof vinden dat het in Leeuwarden normaal is dat jongeren omzien naar hun stadsgenoten. Wij willen jongeren de mogelijkheid bieden om voor een ander van betekenis te zijn op een manier die bij hen past.  Wij geloven dat jongeren veel te bieden hebben en daarom faciliteren we laagdrempelig vrijwilligerswerk. Jongeren bepalen zelf wanneer en welk vrijwilligerswerk zij doen zodat het afgestemd is op hun voorkeuren en mogelijkheden.

Time to Connect, doe je mee?

Missie:

Streeft naar een samenleving in Leeuwarden waarbij mensen naar elkaar omzien.

 

Doel:

Jongeren bieden hulp en netwerk aan mensen in Leeuwarden die geen of weinig netwerk hebben.

Ontmoet ons team


 

Marieke

 

Marieke Otten
Initiatiefnemer/Projectcoördinator
LeeuwarderHeld & YourCube

marieke@netwerktimetoconnect.nl 

06- 41710255 

 

Samantha van der Meulen
Initiatiefnemer/Projectcoördinator
LeeuwarderHeld

samantha@netwerktimetoconnect.nl
06- 39569130 
 

Voorzitter: Ruben Muller
voorzitter@netwerktimetoconnect.nl


Ik ben betrokken bij TTC omdat ik mijn bijdrage wil leveren aan een wereld waar dienstbaar zijn aan elkaar normaal is. Het netwerk bouwt aan zo'n wereld door jongeren te inspireren en te motiveren om zich in te zetten voor een ander en zo de verandering te zijn in onze stad. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!

Penningmeester: Jesse Lantinga
penningmeester@netwerktimetoconnect.nl


Ik ben bij TTC betrokken omdat Ik de manier waarop TTC de eenzaamheid in Leeuwarden tegen gaat erg mooi vind. Niet alleen het netwerk van de mensen die eenzaam zijn wordt vergroot maar ook het netwerk van de vrijwilligers wordt vergroot. Dit is een gouden combinatie waar ik me graag voor inzet.

Secretaris: Marjan Medema
secretaris@netwerktimetoconnect.nl


Voluit leven en meedoen in de maatschappij zijn belangrijk voor mij. Mensen onderling verbinden is wat ik zo mooi vind aan Netwerk Time to Connect. 

De bestuursleden van Netwerk Time to Connect ontvangen geen financiële vergoeding. 
De netwerkcoördinatoren worden beloond conform de salarisschalen van de COA Zorg & Welzijn