Over ons

WIJ ZIJN NETWERK TIME TO CONNECT

Netwerk Time to Connect is opgericht in april 2019 en actief sinds oktober 2019. Netwerk Time to Connect is ontstaan uit verlangen om iets te betekenen voor de mensen in Leeuwarden die geen sociaal netwerk hebben om hulp te vragen. We willen enthousiaste jongeren verbinden aan kwetsbare Leeuwarders zonder netwerk. We inspireren jongeren om hulp en netwerk te bieden aan stadsgenoten die in een sociaal isolement leven. We begeleiden de jongeren in de hulp die ze aan anderen bieden. Zo helpen we kwetsbare mensen en bieden we jongeren de mogelijkheid om voor een ander van betekenis te zijn.

Wij zouden het tof vinden dat het in Leeuwarden normaal is dat jongeren omzien naar hun stadsgenoten. Wij willen jongeren de mogelijkheid bieden om voor een ander van betekenis te zijn op een manier die bij hen past. Wij geloven dat jongeren veel te bieden hebben en daarom faciliteren we laagdrempelig vrijwilligerswerk. Jongeren bepalen zelf wanneer en welk vrijwilligerswerk zij doen zodat het afgestemd is op hun voorkeuren en mogelijkheden.
Time to Connect, doe je mee?

DOE OOK MEE!

Geef je op als vrijwilliger en word een Leeuwarderheld

HULP NODIG?

Klik hier en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

STEUN ONS

U mag ons ook steunen met een financiële bijdrage.

ONTMOET ONS TEAM


ONTMOET ONS BESTUUR

De bestuursleden van Netwerk Time to Connect ontvangen geen financiële vergoeding.  De netwerkcoördinatoren worden beloond conform de salarisschalen van de CAO Sociaal werk.