AANMELDEN BIJ MDT YOURCUBE

Sorry voor het ongemak en thanx voor je hulp, we zijn nu eenmaal sociaal werkers en geen ICT'ers. Af en toe horen we dat er helaas wel eens een aanmelding tussendoor glipt die wij niet binnen krijgen.😅

Dit is

MDT YOURCUBE

MDT YourCube is dé plek voor jouw maatschappelijke diensttijd. Hier staat jouw ontwikkeling centraal en ben je tegelijk van betekenis voor een ander; win-win!

Op basis van jouw kwaliteiten, interesses én beschikbare tijd maken we een match met een vrijwilligersplek of een sociaal project. Dit kan één vaste plek zijn, een combinatie van meerdere werkplekken, of een projectgroep waar je met andere jongeren een sociaal project opzet. Er is veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding geven, praktijkervaring opdoen bij een opvang of een event/activiteit organiseren, verschillende doelgroepen leren kennen, leren hoe je een sociaal project opzet, samenwerken met anderen in een projectgroep, enz..... Voor iedereen tussen 14-27 jaar, in 6 maanden (gemiddeld 3 uur per week) incl. , coaching en workshops in je eigen stad en na afronding een Europees erkend certificaat.
Jouw bijdrage is waardevol en samen maak je het verschil.

Wat bieden we?

Wij bieden MDT YourCube aan in Leeuwarden en coachen je daarin om van betekenis te zijn voor anderen en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen, win-win! We doen dit op de manier die het beste bij jou past; wij gaan uit van je kwaliteiten, wensen, beschikbaarheid en interesses. We coachen je in jouw traject en bieden regelmatig workshops en groepsbijeenkomsten aan die aansluiten bij wat jij wilt leren, je kunt ons uitgebreide maatschappelijke netwerk gebruiken om ervaringen op te doen en jezelf uit te dagen, je ontmoet nieuwe jongeren en aan het einde van je traject krijg je een certificaat voor op je CV met natuurlijk een feestelijke uitreiking!

Leuk! Maar hoe ziet dat er concreet uit???

In een traject van 4 tot 8 uren per week ga je aan de slag voor een periode van maximaal een half jaar, na in totaal 80 uur rond je je traject af. Er zijn verschillende manieren hoe jouw traject er uit zou kunnen zien, daarover gaan we graag met je in gesprek. We bieden je de keuze om op de volgende manieren impact te hebben;
• Maatjescontact
• Praktische hulpvragen: klaar een klus met een groepje jongeren voor iemand die het zelf niet (meer) kan of geen sociaal netwerk heeft.
• Projectgroep: samen met andere jongeren zet je (of leer je het) een sociaal project (bijvoorbeeld een event, activiteit of zelfs een voorstelling) op van begin tot eind. Dit kan voor diverse doelgroepen zijn waar je samen met je groep voor kiest.
• Zijn er organisaties waar jij graag een kijkje zou willen nemen en voor een periode mee zou willen draaien? Dat kan! We hebben contact met veel maatschappelijke organisaties in Leeuwarden!

Voor wie is het?
-Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en woon of studeer je in (of in de omgeving van) Leeuwarden?
-Wil jij graag nieuwe jongeren leren kennen en samen een toffe betekenisvolle tijd hebben?
-Wil jij maatschappelijke impact hebben op de manier die het beste bij je past en wil je dit samen met anderen doen?
-Wil jij ervaren, beleven, oriënteren hoe het werken met een bepaalde doelgroep of sociaal-maatschappelijke organisatie is?
-Loop je over van de leuke ideeën die je graag wil uitvoeren of wil je juist leren hoe je ideeën bedenkt en uitvoert?

Meld je dan aan bij MDTYourCube Leeuwarden! Neem voor meer info contact met ons op via www.instagram.com/netwerktimetoconnect of via het formulier op deze pagina.

Meedoen/meedenken als bedrijf? Graag!

Wilt u als bedrijf of organisatie meedoen of meedenken met MDT YourCube om Leeuwarden een stukje mooier te maken? Dan zouden we u graag willen uitnodigen om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. HIER is alvast een beknopte samenvatting wat dit u kan opleveren.