YourCube

YOURCUBE

Wil jij iets nieuws leren en tegelijkertijd van betekenis zijn voor de ander? Dan zit je goed bij YourCube!
Bij YourCube ontdek je jouw talenten en ontwikkel je jezelf in een traject dat helemaal past bij jouw wensen: een combinatie van sociale of praktische vrijwilligersprojecten, trainingen en inspirerende meetings. Je doet ervaring op in nieuwe vakgebieden en ontmoet mensen van andere generaties of culturen. Aan het einde van het traject ben jij in het bezit van een Europees erkend certificaat: de Europass, dat is handig voor op je CV!
Benieuwd hoe jouw traject eruit zou kunnen zien? Neem contact op!

YourCube is een project waarin jongeren invulling kunnen geven aan hun maatschappelijke diensttijd (MDT). De MDT is een initiatief van staatsecretaris van Volksgezondheid Welzijn en Sport Paul Blokhuis.

Meld je hieronder aan, dan nemen wij binnenkort contact met je op.

Meedoen/meedenken als bedrijf? Graag!

Wilt u als bedrijf of organisatie meedoen of meedenken met YourCube om Leeuwarden een stukje mooier te maken? Dan zouden we u graag willen uitnodigen om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. HIER is alvast een beknopte samenvatting wat dit u kan opleveren.

Dit is

YOURCUBE

YourCube is dé plek voor jouw maatschappelijke diensttijd. Hier staat jouw ontwikkeling centraal en ben je tegelijk van betekenis voor een ander; win-win!

Op basis van jouw kwaliteiten, interesses én beschikbare tijd maken we een match met een vrijwilligersplek. Dit kan één vaste plek zijn, of juist een combinatie van meerdere werkplekken. Er is veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding geven, praktijkervaring opdoen bij een opvang of een evenement organiseren. Voor iedereen tussen 14-27 jaar, in 6 maanden (gemiddeld 3 uur per week) incl. , coaching en training in je eigen stad en na afronding een Europees erkend certificaat.
Jouw bijdrage is waardevol, maar samen maak je verschil.

AANMELDEN BIJ YOURCUBE